Over mij

Hallo, ik ben Anja. Welkom op mijn fotoblog. Kijk eens naar de wereld om je heen, vanuit een ander perspectief.

Op dit moment bezig met de groep bloemisten "verbonden in afscheid". Zij maken vernieuwend rouwwerk en ik maak projectfoto's.

Het fotoboek wordt op 7 juli 2018 gepresenteerd op kunstexpo Brabant.
Je kunt mij ook volgen op

instagram : myworldinonephoto

gurushots: Anja Lissenberg

Wat als een hobby begon...

is nu werk geworden. Het leukste werk dat er is. Het aandachig kijken naar objecten in de natuur. Planten en bloemen fotograferen. Het conserveren van zaden en bloemblaadjes om ze vervolgens te fotograferen op een andere manier.

Mensen fotograferen vanuit een liefdevolle missie. Nadat ik in 2018 mijn dochter Sanne verloor na een ziekbed van 3 maanden kwam het besef ik heel veel steun had aan de foto's die we gemaakt hadden tot en met de begrafenis.

Mensen vergeten vaak mooie foto's te maken van hun geliefden tijdens het leven. Bij het ouder worden gaan we niet zo vaak meer op de foto met onze ouders, opa en oma.

Groeit uit tot een missie

Het inspireren en uitnodigen om naar natuur te kijken. Even stil te staan. De planten,bloemen, onkruid en insecten zijn zo mooi dat ik je vraag om met mij mee te kijken en je te verwonderen over wonderlijke vormen en kleuren.  En je ook te verwonderen voor de vanzelfsprekendheid van ons zijn. Leven kan soms onverwacht kort zijn en abrupt afgebroken worden.  Het motto van mijn dochter op haar afscheidskaart: Vier het leven!